MENÚ

Durant més de 150 anys, les nostres receptes del patrimoni familiar Gaig han estat estimades i perfeccionades, creant un llegat culinari que ens diferencia. El nostre compromís amb l’excel·lència, amb Xef Estrella Michelin Carles Gaig al nostre capdavant, va més enllà de la tradició, ja que elaborem atractius menús de temporada que destaquen els millors productes frescos de cada època de l’any. 

Al cor dels nostres estands d’excel·lència gastronòmica El xef executiu Josep Armenteros i el cap de cuina Daniel Alonso. La nostra carta és una fusió de tradició i innovació, delectant el vostre paladar amb cada mos. El nostre equip culinari excepcional aboca la seva passió i creativitat en cada plat combina magistralment tradició amb innovació, elaborant un menú que delecta fins i tot els paladars més exigents.

marcos alcaraz
marcos alcaraz
2023-07-26
Tot molt correcte, el menú degustació tradicional està molt bé, no abundant però suficient per omplir l'estómac i gaudir de la presentació, per posar alguna pega el segon postre, de xocolata, no al vaig trobar a l'alçada.
STC Barcelona
STC Barcelona
2023-07-22
Como estamos cerca fuimos a comer al Gaig. Hace años antes de la pandemia habíamos ido varios años a buscar comida en época navideña. Pedimos para picar unas ostras y las croquetas de pollo que nos encantan y unas anchoas de l’escala. Como entrante yo pedí el carpaccio de gamba y mi marido la esqueixada y para compartir los dos la ensalada de langostinos con con mango. Como platos principales yo pedí calamares a la romana y mi marido el steak tartar. La atención del personal de diez por la amabilidad.
Jaume Alicart
Jaume Alicart
2023-07-11
No es barato
jordi larroya
jordi larroya
2023-07-10
Calidad excepcional. Precio acorde. Comida para llevar. Macarrones del Cardenal. Punto y aparte,sin palabras. Vale la pena.
Sara Ramos
Sara Ramos
2023-07-05
Fuimos a comer y probamos el menú tradicional. Eran siete platos en total, entre ellos dos postres. Todos los platos eran maravillosos. Los camareros/as muy amables. Volveremos seguro para probar más platos de la carta.
CA