SOBRE NOSALTRES

Els nostres convidats sempre han demanat el nostre canelons per emportar-los a casa, i els va demanar especialment durant les festes de Nadal.

És per això que l’any 2017 vam crear el nostre concepte de menjar per emportar: Gaig a casa. Una experiència culinària que porta els sabors del restaurant Gaig directament a casa teva. Entenem que de vegades vols assaborir l’exquisida cuina catalana de Gaig a la comoditat del teu espai.

El 2019, vam decidir ampliar les nostres operacions, i així va néixer el Gaig Restaurant Barcelona. Ara, no només és un lloc per dinar i menjar per emportar durant el dia, sinó també un espai acollidor i vibrant per a esdeveniments a la nit. Acollim tot tipus de grans grups i esdeveniments per a esdeveniments privats i corporatius.

Els nostres menús canvien amb les estacions, de manera que sempre podeu esperar els productes més frescos i saborosos en cada plat que creem, juntament amb les receptes patrimonials atemporals de la família Gaig (llegiu més sobre elles aquí)

LA NOSTRA FAMÍLIA A BARCELONA

Josep Armenteros Executive Chef Gaig

Josep Armenteros

Xef executiu

Daniel Alonso Head Chef Gaig Restaurant

DANIEL ALONSO

Cap de cuina

Gaig Restaurant Barcelona Team

El nostre equip

al Restaurant Gaig Barcelona

CA