F6b396c8 F4a1 470f 9c03 2834f9a3d0ef 2

XECS REGAL

Tant si es tracta d’un aniversari, sorpresa o simplement d’una mostra d’agraïment, els xecs regal de Gaig Restaurant són la manera ideal de demostrar-te que t’importa.

Busques el regal perfecte? Amb només uns quants clics, podeu regalar als vostres éssers estimats un dinar memorable.

Aconsegueix els nostres xecs regal

Només has de triar el teu xec regal, deixa’ns les teves dades de contacte i les tindrem a punt per recollir-les al restaurant en molt poc temps o t’ho enviarem a tu o al teu obsequiat per correu.

Si us plau, activeu JavaScript al vostre navegador per completar aquest formulari.
Nom
Cada xec regal és per a 2 convidats. Servei de pa, aigua i cafè estan inclosos
Termes i Condicions

Els xecs regal només són vàlids si porten un número de sèrie únic i tenen una validesa de 3 mesos a partir de la data de compra. El valor del xec regal inclou l’IVA. No s’admetrà cap val caducat. Vàlid només per sopar.

Els xecs de regal no es poden bescanviar en cap cas per diners en efectiu ni acreditar-se a cap compte. El pagament amb vals només s’accepta a Gaig Restaurant Barcelona, i no es pot utilitzar com a mitjà de pagament a través dels seus socis. Aquest val no es pot utilitzar conjuntament amb altres descomptes i promocions i només s’aplica a reserves habituals de sopars (no sopars o esdeveniments privats).

Si el valor del val no s’amortitza íntegrament, no es retornarà el saldo en efectiu o per altres mitjans. El xec regal és responsabilitat del titular. Gaig Restaurant Barcelona Pte Ltd no es farà responsable de la pèrdua o dany del val. Gaig Restaurant Barcelona Pte Ltd es reserva el dret de modificar els termes i condicions anteriors.

Els xecs regal es poden bescanviar en qualsevol moment durant l’horari de funcionament. Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@restaurantgaig.com.

CA